Fibrele de polipropilena inlocuiesc tot ce inseamna armarea clasica cu otel beton, plasa sudata, ori fibre metalice. Datorita faptului ca e o tehnologie relativ noua, aduce ca prim beneficiu reducerea cheltuielilor cu manopera si costuri scazute pe lucrare datorita calitatii fibrelor de a arma dispers si volumul mic necesar fata de orice alt material. Totusi, avantajele folosirii lor nu se opresc aici.

Trebuie sa stiti ca gama noastra mare de fibre este destinata pentru 3 mari categorii:

• Fibre pentru armare structurala dispersa – RoFero sau Fibra Metalica, ce inlocuiesc plasa sudata ori otelul beton.

• Fibre pentru eliminarea microfisurilor in orice tip de betoane – RoWhie. Aceste fibre se preteaza foarte bine si la tencuieli.

• Fibre pentru armarea sapelor (armare si control termic) – RoNet. Aceasta solutie permite inlocuirea plasei sudate la sape intre 1cm si 10cm, suprabetonari si nu numai.

Pentru clientii nostri oferim si calculul de dozaj si sprijin pentru schimbarea solutiei de armare din proiect.

Fibrele pentru microfisuri se preteaza a se folosi in combinatie cu cele de armare ori cele pentru sape. Folosind pentru armare fibre din polipropilena, se realizeaza mari economii fata de orice alt tip de armare. De exemplu, RoFero inlocuieste fibra metalica cu un raport de 1:10.

Aplicarea lor este simpla, pungile de fibra de polipropilena se arunca direct in betoniera, iar betonul se toarna gata armat. Datorita greutatii reduse ( 0.6 – 4.5 kg/metru cub), dispare orice cost legat de confectionarea, montarea si transportul armaturii clasice.

De asemenea, pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, va punem la dispozitie o gama larga de materiale adiacente, precum cuarturi, antievaporanti, masticuri, sarma moale neagra, discuri diamantate sau materiale pentru beton amprentat.

A+ A A-

Previous Next

Aboneaza-te la newsletter

INTERACTIONAM AICI:

TwitterYouTube Facebook

Despre noi

Romfracht este o societate care si-a inceput activitatea in domeniul transporturilor. Este o companie solida in domeniul transporturilor avand in proportie de 80% parteneri externi. 

Romfracht a inceput, din anul 2007, sa dezvolte partea comerciala pe segmentul fibrelor (materiale pentru pardoseli). Cu o capacitate rapida de dezvoltare, Romfracht a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de fibra metalica si polipropilena din tara.

Incepand cu anul 2011, societatea Romfracht a reusit sa inaugureze cea mai mare linie de productie de fibra metalica cu o capacitate de 700 tone/luna, devenind cel mai mare producator din tara. CONTINUA

 

Contact

ROMFRACHT SRL
Comuna Cernica, Sat Caldararu,
str. Oxigenului, nr. 5, Judetul ILFOV

Copyright © 1996-2018 ROMFRACHT SRL, CUI:RO8439215, Reg.Com.:J23/3518/2007