Logo
Imprimă această pagină

DESCRIERE GENERALA

FORTA ECONO-NET este o polipropilena 100% virgina pentru ranforsare, sub forma unei retele de fibre. FORTA ECONO-NET este folosita pentru a reduce contractia plastica si contractia betonului intarit, imbunatateste rezistenta la impact, creste rezistenta la uzura si duritatea betonului. Aceasta fibra de sarcina medie este necoroziva, nemagnetica, inerta chimic si rezistenta 100% la alcali; confera putere buna de legatura, durabilitate pe termen lung si control al temperaturii.

APLICATII

FORTA ECONO-NET este folosita in aplicatii ale betonului cum ar fi “slab on grade” (fundatii direct pe pamant, fara subsol), placi, borduri, pante, alei, trotuare, mortar, podele ale subsolului, placi prefabricate, beton decorativ, lapte de ciment, rezervoare de apa si facilitati pentru tratarea apelor reziduale – oriunde e necesara fibra cu performanta superioara cu scopul de a controla craparea cauzata de contractie, temperatura si de a imbunatati proprietatile de durabilitate pe termen lung. Nu necesita schimbari ale modului de amestec sau plasament al betonului. Se preteaza si in sapele ce se toarna peste incalzirile in pardoseala.

MOD DE UTILIZARE

Doza recomandata de FORTA ECONO-NET este de 0.9 kg per metru cub de beton, adaugat direct la sistemul de mixare a betonului sau dupa amestecul celorlalte componenete si mixarea lor la perioada de timp si viteza recomandata de fabricantul mixerului de betoane (de obicei 4 sau 5 minute).

PROPRIETATI FIZICE

Materiale:Polipropilena homopolimer virgina

Forma:Numeroase fibre aranjate ca o retea

Greutate specifica:0.91
Rezistenta la intindere:90-110 ksi. (620-758 MPa)
Lungime:19 mm, 38 mm
Culoare:Alb
Rezistenta la acizi:Excelenta

Absortie:Nula

Conformitate:A.S.T.M. C-1116

AMBALARE

Pungi:0.9 kg

Cutii:20 pungi

Paleti:12 cutii / 240 pungi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Copyright © 1996-2018 ROMFRACHT SRL, CUI:RO8439215, Reg.Com.:J23/3518/2007