A+ A A-

DESCRIERE GENERALA

FORTA SUPER-NET este o polipropilena 100% virgina pentru ranforsare, sub forma unei retele de fibre. FORTA SUPER-NET este folosita pentru a reduce contractia plastica si contractia betonului intarit, tasarea betonului, imbunatateste rezistenta la impact, creste rezistenta la uzura si duritatea betonului. Aceasta fibra rezistenta confera putere de super-legatura, durabilitate maxima pe termen lung si un control veritabil al temperaturii prin imcorporarea unui sistem de fibrilatie si optiunea unei lungimi mai mari. Este necoroziva, nemagnetica si rezistenta 100% la alcalii.

APLICATII

FORTA SUPER-NET este folosita in aplicatii de calitate ale betonului cum ar fi “slab on grade” (fundatii direct pe pamant, fara subsol), borduri, pante, drumuri si autostrazi, alei, trotuare, mortar, placi prefabricate, beton decorativ, lapte de ciment, rezervoare de apa si facilitati pentru tratarea apelor reziduale – oriunde e necesara fibra cu performanta de varf cu scopul este de a controla craparea cauzata de contractie, temperatura in timp ce imbunatateste proprietatile de durabilitate pe termen lung. Nu necesita schimbari ale modului de amestec sau plasament al betonului.

MOD DE UTILIZARE

Doza recomandata de FORTA SUPER-NET este de 0.9 kg per metru cub de beton, adaugat direct la sistemul de mixare a betonului sau dupa amestecul celorlalte componenete si mixarea lor la perioada de timp si viteza recomandata de fabricantul mixerului de betoane (de obicei 4 sau 5 minute).

PROPRIETATI FIZICE

Materiale: Polipropilena homopolimer virgina

Forma: Numeroase fibre aranjate ca o retea

Greutate specifica:0.91
Rezistenta la intindere: 90-110 ksi. (620-758 MPa)
Lungime: 19 mm, 38 mm
Culoare:Gri
Rezistenta la acizi: Excelenta

Absortie: Nula

Conformitate: A.S.T.M. C-1116

AMBALARE

Pungi: 0.9 kg

Cutii: 20 pungi

Paleti: 12 cutii / 240 pungi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cerere oferta

 1. Denumire companie
  Invalid Input
 2. CUI
  Invalid Input
 3. Numele complet(*)
  Invalid Input
 4. Telefon(*)
  Invalid Input
 5. Email(*)
  Invalid Input
 6. Mesaj(*)
  Invalid Input
 7. Cod verificare(*)
  Cod verificare
    RefreshInvalid Input
Aboneaza-te la newsletter

INTERACTIONAM AICI:

TwitterYouTube Facebook

Despre noi

Romfracht este o societate care si-a inceput activitatea in domeniul transporturilor. Este o companie solida in domeniul transporturilor avand in proportie de 80% parteneri externi. 

Romfracht a inceput, din anul 2007, sa dezvolte partea comerciala pe segmentul fibrelor (materiale pentru pardoseli). Cu o capacitate rapida de dezvoltare, Romfracht a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de fibra metalica si polipropilena din tara.

Incepand cu anul 2011, societatea Romfracht a reusit sa inaugureze cea mai mare linie de productie de fibra metalica cu o capacitate de 700 tone/luna, devenind cel mai mare producator din tara. CONTINUA

 

Contact

ROMFRACHT SRL
Comuna Cernica, Sat Caldararu,
str. Oxigenului, nr. 5, Judetul ILFOV

Copyright © 1996-2018 ROMFRACHT SRL, CUI:RO8439215, Reg.Com.:J23/3518/2007