Logo
Imprimă această pagină

DESCRIERE GENERALA

FORTA ULTRA-NET este o polipropilena 100% virgina pentru ranforsarea prin fibre, sub forma unei legaturi rasucite unice, ca o retea. FORTA ULTRA-NET este folosita pentru a reduce contractia plastica si contractia betonului intarit, imbunatateste rezistenta la impact, creste rezistenta la uzura si duritatea betonului. Aceasta fibra extra-rezistenta confera ultra-putere de legatura, durabilitate maxima pe termen lung si un control veritabil al temperaturii prin incorporarea unui patern de fibrilatie si optiunea unei lungimi mai mari. Este necoroziva, nemagnetica si rezistenta 100% la alcalii.

APLICATII

FORTA ULTRA-NET este folosita in principal in aplicatii ale betonului cum ar fi “slab on grade” (fundatii direct pe pamant, fara subsol), mortar, placi prefabricate, beton decorativ, produse prefabricate la care performanta optima a fibrelor este necesara si unde scopul este de a controla craparea cauzata de contractie, tasare, temperatura in timp ce imbunatateste proprietatile de durabilitate pe termen lung. Nu necesita schimbari ale modului de amestec sau plasament al betonului.

MOD DE UTILIZARE

Doza recomandata de FORTA ULTRA-NET este de 1 kg per metru cub de beton, adaugat direct la sistemul de mixare a betonului sau dupa amestecul celorlalte componenete si mixarea lor la perioada de timp si viteza recomandata de fabricantul mixerului de betoane (de obicei 4 sau 5 minute).

PROPRIETATI FIZICE

Materiale:Polipropilena homopolimer virgina

Forma:Fibre in legaturi rasucite
Greutate specifica:0.91
Rezistenta la intindere:90-110 ksi. (620-758 MPa)

Lungime: 19 mm. 38 mm, 54 mm, 60 mm

Culoare:Cafenie
Rezistenta la acizi:Excelenta
Absortie:Nula
Conformitate:A.S.T.M. C-1116

AMBALARE

Pungi:0.9 kg

Cutii:16 pungi

Paleti:12 cutii / 192 pungi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Copyright © 1996-2018 ROMFRACHT SRL, CUI:RO8439215, Reg.Com.:J23/3518/2007